Բաղադրիչներ

1. Լոլիկ – 5 հատ
2. Պանիր – 100 գ
3. Սխտոր – 2 ատամիկ
4. Մայոնեզ – 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Լոլիկները լվանալ և չորացնել:

2. Կտրել գլխիկները և միջուկը հեռացնել:

3. Թասի մեջ խառնել քերած պանիրը, ծեծած սխտորը և մայոնեզը: Լավ խառնել:

4. Ստացված զանգվածը լցնել լոլիկների մեջ:

5. Լոլիկը ծածկել կափարիչով: Աչքերը ստանալ սև հատիկ պղպեղով:

5. Քիթը ձևավորել նռան հատիկով, իսկ մորուքը՝ մայոնեզով:

6. Ափսեն զարդարել վարունգից պատրասված տոնածառով:

Մեկնաբանություններ

մեկնաբանություններ